Uthyrning

Ska du till Varberg och saknar någon utrustning, eller vill kunna åka tåg hit. Då hyr du enkelt utrustning av oss. Vi kan leverera utrustningen till dig och du kan ha den i några timmar eller en vecka, du väljer.

Vår uthyrningsutrustning är från kända märken som Cabrinha, RRD, Quatro, Simmer och Rip Curl. Du kan hyra kompletta paket för kite och vindsurfing, eller bara bräda, segel eller kite.

Kite

Vi är en av få som hyr ut kiteutrustning. Men du behöver kunna visa upp att du gått kurs, alternativt ha motsvarande kunskaper. Vi använder Cabrinha kites (Switchblade 12 kvm samt Drifter 9 kvm). I kitepaket ingår kite, bräda (twintip), sele och våtdräkt.

Vindsurfing

Brädor och segel vi har är främst för vågsegling men funkar såklart finfint även om du vill köra freeride. Du kan hyra helt vindsurfingpaket eller bara bräda/segel. I vindsurfingpaket

Våra brädor är: RRD Firewave 102. RRD Cult 90. Quatro Supermini 94 och Quatro Cube 84. Segel är Simmer Blacktip (3.7-5.3).

Vågsurfing

Vi har både nybörjarbrädor och brädor för dig som redan kan surfa. longboard 9’1 och fish 6’1/6’2 (ca 40-42 liter).

Skateboards

Vi har både street-/rampbrädor (både barn och vuxen) och ett par longboards Madrid (longboard). Även en Miller surfskate. Gillar du surfkänslan men inte har testat en surfskate förut så ska du definitivt prova den här. Som att surfa, fast på asfalt.

Övrigt

Vi har våtdräkter för hela året, skor och hängselar, dock något begränsat utbud. Men vi gör vad vi kan för att ordna fram det du söker om din storlek inte redan finns.

Priser

Att hyra kitepaket en dag kostar 800 kr och vindsurfing 700 kr, SUP och surfbräda 400 kr. Rabatt om du hyr flera dagar. Kontakta oss så skickar vi prisuppgifter på det du är intresserad av.